Tilausohjeet, maksu- ja peruutusehdot

Veneverhoilu tilaukset ja tiedustelut

verhoilut@ainova.fi  tai  Jalo Marine oy

1. Lähetä muutama kuva, joissa on nähtävissä kaikki verhoiltavat osat kokonaisuutena. Kustannusarvion laskentaa helpottaa lisäksi tiedot veneen merkistä ja mallista. Kerrothan myös toiveesi muotoilun muutoksista. Mittoja ja lisätietoja kysymme tarvittaessa.

2. Kustannusarvion jälkeen varataan työaika. Työaikavaraus tulee tehdä ajoissa, sillä usein talvikauden työkalenteri täyttyy jo vuotta aiemmin.

3. Tämän jälkeen saat sähköpostilla tilausvahvistuksen, joka tulee kuitata hyväksytyksi.

4. Kun tilaus on vahvistettu sovitaan tapaaminen tai etäsuunnittelu aika, jolloin valitaan materiaalit ja suunnitellaan tehtävät työt.

!!Huomioithan, että veneissä laadun varmistamiseksi emme tee verhoiluja vanhoihin patjastoihin, vaan kaavoitamme aina uudet patjasarjat. Penkkien pehmusteiden uusimisen tarve katsotaan tapauskohtaisesti. Työn aikana saattaa myös sovitus käynti olla tarpeen, jolloin tulee veneelle kulku olla sujuvaa, turvallista ja kohteessa olla työskentelyyn tarvittava lämpö! 


Moottoripyörä verhoilut

1. Kustannusarviota varten lähetä kuva nykyisestä penkistä, sivukuva koko pyörästä, jos toivot modausta esim. ajoasentoa huomioiden, on hyvä liittää kuva myös pyörästä kuskin kera, sekä kuva toiveista, jos sellainen on.

2. Saat kustannusarvion ja työajankohta ehdotuksen, nämä tulee hyväksyä 2viikon kuluessa.

3. Hyväksyttyäsi edellä mainitut, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen.

4. Seuraavaksi on vuorossa värien, materiaalien ja yksityiskohtien suunnittelu.

Penkkien etätilauksissa tilausvahvistuksen mukana saat lähetystiedot ja ohjeet miten pakata verhoiltavat osat huolellisesti ja lähettää matkahuollon tai postin pakettina.


Álomlux tuotteet

1. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi ja kerro mistä tuotteesta/tuotteista olet kiinnostunut. Saat meiltä esitäytetyn lisätietolomakkeen, jonka täyttämällä ja lähettämällä meille saat hintatiedot ja arvion toimitusajasta.

2. Kuittaamalla paluuviestillä hyväksyt tilauksen.

3. sovimme kaavoitus ajankohdan ja muut yksityiskohdat.

Kerrospatjat ja petarit valmistetaan aina mittatilauksena. Oikean muodon ja sopivuuden takaamiseksi ne kaavoitetaan kohteessa. Tämän tekee joko kaavoittajamme tai kauempana sijaitseviin kohteisiin voit tilata myös ohjeet omatoimiseen kaavoitukseen.

 


Peruutus;

Tilausvahvistuksen jälkeen peruutetuista varauksista laskutetaan suunnitteluun käytetty työaika ja 5% työn kokonaishinnasta, sekä mahdollisesti jo tilatut materiaalit.

Maksuehdot

Isompien töiden tilattavat materiaalit laskutetaan etukäteen. Työ, sekä muut tarvikkeet ja kulut työn valmistuttua laskulla, käteisellä tai pankkikortilla. Maksutapa sovitaan tilausvahvistuksessa